۱- طالبی میوه ای اشتها آور است.
۲- طالبی، ادرارآور، نرم کننده (ملیّن) و موجبطراوت و شادابی پوست بدن است.
۳- خوردن طالبی، بعد از غذا برایدرمان کم خونی مفید است.
۴- مصرف طالبی برای کسانی که سل ریوی دارند و یا مبتلا به یبوست و بواسیر هستند، مفید است.
۵- گرمک سرشار از ویتامین هایa وc و سلولز است.
۶- گرمک ملّین است؛ مخصوصاً برای کسانی که از یبوست می نالند مفید است.
۷- گرمک و طالبی، تشنگی را در تابستان تسکین می دهد.
۸- گوشت طالبی برای تسکین سوختگی های سطحی و یا درمان ورم پوست موثر است.
۹- آب طالبی برای نرم نمودن پوست مفید است.